Vi lanserar utbildning – Rekrytera bättre så når du bättre finansiella resultat.

17 oktober, 2017

Arbetssökande

Att rekrytera är en konst som kräver kunskap. Rätt utfört ger den dig bättre resultat på bottenraden. Fel utfört leder den till stora kostnader och tappad tid. Nu lanserar vi utbildning för att skapa bättre affärsresultat genom bättre rekrytering.

Kraven ökar

Vi är inne i ett skifte just nu. Digitalisering, demografiska förändringar och de nya generationerna på arbetsmarknaden kräver nya sätt att jobba. Dina medarbetare måste kunna anta nya roller beroende på vilken uppgift som ska lösas för stunden – det kräver ännu bättre medarbetare imorgon än idag.

Rekrytering som ger finansiell effekt

Du kan nå dramatiska skillnader i produktivitet när du rekryterar rätt person, upp till flera hundra procent. Du kan minimera antalet rena felrekryteringar från 10% till 2%. Det motsvarar att gå från att 1 av 10 rekryteringar är felrekryteringar till 1 av 50. Du kan nå det med bättre rekryteringsmetoder. Med fler högpresterare och färre lågpresterare kan du dessutom nå stor effekt på bottenraden i din organisation. Vi kan visa dig hur du når dit. Du kan nå dramatiska skillnader i produktivitet när du rekryterar rätt person, upp till flera hundra procent. Du kan minimera antalet rena felrekryteringar från 10% till 2%. Det motsvarar att gå från att 1 av 10 rekryteringar är felrekryteringar till 1 av 50. Du kan nå det med bättre rekryteringsmetoder. Med fler högpresterare och färre lågpresterare kan du dessutom nå stor effekt på bottenraden i din organisation. Vi kan visa dig hur du når dit.

Det här ger vi er

Vi är experter på affärskopplad personbedömning och kompetensbaserad rekrytering. Vi delar gärna med oss av vår kunskap. Först och främst kan det ge er mer kompetenta medarbetare, bättre finansiella resultat – men också det här:

Läs mer om våra utbildningar här – eller kontakta oss så berättar vi mer.