Om oss

Stardust Executive grundades 2014 av Gunilla Julin och Cristofer Lavesson Eckermalm tillsammans med Stardust Consulting AB. Vi fann att det saknades ett bolag på marknaden som kan leverera rakt igenom objektiva, strukturerade och kompetensbaserade tjänster till sina kunder – tjänster som är baserade på vetenskapligt förankrade verktyg och metoder inom området Talent Management eller Human Capital Management.

Vår erfarenhet

Cristofer Lavesson Eckermalm och Gunilla Julin har arbetat tillsammans i flera internationella Talent Management-projekt, i strukturerade rekryteringsprojekt, i individuella assessment centers såväl som assessment och development centers för grupper och storskaliga executive outplacement projekt. 

Gunilla Julin har många års erfarenhet av Talent Management, coaching och rekrytering. Hon var tidigare Director Talent Management Sweden för ett globalt konsultbolag. Innan dess var Gunilla VD för ett coaching-företag. Hennes professionella karriär inkluderar också 20 år i IT-industrin där hon haft ett flertal positioner inom försäljning, marknadsföring och ledarskap.

Cristofer Lavesson Eckermalm har arbetat för flera search- (headhunting) och rekryteringsföretag. Han har mer än 14 års erfarenhet av rekrytering och talent management-bolag i Norden samt långvarig erfarenhet av assessment. Nyligen hade han en position som Seniorkonsult inom Talent Management för ett globalt konsultbolag i Norden. Han har levererat uppdrag inom Executive Search och Talent Management på hög nivå till kunder i många länder runt världen.

Tillsammans har de samlad erfarenhet, verktyg, metodik och nätverk för att identifiera, utvärdera och utveckla talanger på den globala marknaden.

Verktyg, partnerskap och nätverk

Stardust Executive är partners med Hudsons forsknings- och utvecklingscenter i Belgien. Vi är licensierade och certifierade användare av Hudson Tools for Talents, inklusive BAQ (Business Attitudes Questionnaire – Personlighetsanalys), MDQ (Motivational Drives Questionnaire – Motivations- och Drivkraftsanalys), RAT’s (Reasoning Ability Tests – Färdighetstester) såväl som vi har licensierat Hudsons simuleringsövningar.

Både Gunilla och Cristofer är certifierade assessorer och har genomgått utbildning och certifiering hos Hudson i Belgien. De har bägge utbildat sig till coacher genom Leapfrog AB där Cristofer har diplom på ACC-nivå och Gunilla är certifierad på ACC nivå i enlighet med ICF’s standards för coaching. Stardust Executive är certifierade användare av Saville Consulting’s The Wave. 

Gunilla är dessutom certifierad användare av ”Benchmarks 360 Assessment Suite” från CCL, ”WorkPlace Big Five Profile” från Paradigm Personality Labs och”FIRO-B” från OPP.

Gunilla är vidare Associerad Leadership Coach och Executive Coach hos CCL, Center of Creative Leadership (Bryssel) och Associerad coach hos Oxford Group (London), MayCoach & Company (Berlin) och Korn Ferry (Stockholm).

Leveranskapacitet

Stardust Executive har globala kunder och arbetar ofta i internationella uppdrag. Vi är partners med globala konsultbolag och kan ta in resurser från dessa i talent management-, assessment- och coachinguppdrag såväl som att vi levererar tillsammans med dem till globala kunder. Vi har internationella nätverk med researchers, assessorer och coacher över världen där Stardust Executive garanterar kvalitet, process- och projektledning. Vi kan erbjuda Executive Solutions i Sverige, Norden eller globalt. Kontakta oss gärna för att boka ett första möte.